Nadal a La Bene

Centre Cultural La Beneficència
Nadal a La Bene
Del 20 de desembre al 6 de gener

Enguany el Nadal ve carregadet d'activitats. Porta als més menuts per a què disfruten estes vacances amb les manualitats, els tallers, les animacions lectores, la Fira de les Meravelles del Circ Gran Fele, els Tallers especials, el Teatre Infantil i els concerts musicals de La Beneficència. I tot gratuït!

A partir del dissabte 20 de desembre, les figures de les manualitats amb què es potencia la creativitat dels xiquets deixaran de ser peces del patrimoni cultural valencià i seran arbres de Nadal, pesebres i reis mags. A més, tindrem tallers en el Museu de Prehistòria i en els Patis de La Bene on es podran fer trucs de màgia i titelles.

En canvi, si el que prefereixes és vore una bona actuació, no et perdes les obres del teatre infantil o participa en la Fira de les Meravelles. També s'obrirà la Biblioteca del Museu de Prehistòria per als xicotets de la casa, on podran assistir a les activitats d'animació lectora.

Però encara n'hi ha més: estos Nadals la música inundarà La Beneficència amb els concerts intrumentals, corals i lírics que et proposem.

Una infinitat d'activitats gratuïtes que pots consultar en la nostra Agenda Cultural Sis Patis per a fer màgics per a tots —els més i els menys menuts— estos dies de Nadal.

 


 

Este año las navidades vienen cargaditas de actividades. Disfruta estas vacaciones con nuestras manualidades, talleres, animación lectora, feria, teatro infantil y conciertos musicales. Todo ello gratuito! 

A partir del sábado 20 de diciembre, las figuras de las manualidades con las que potenciar la creatividad de los niños dejarán de ser piezas del patrimonio cultural valenciano en favor de árboles de navidad, pesebres y reyes magos. Además, tendremos talleres en el Museu de Prehistòria y en los Patios de La Bene donde se podrán hacer trucos de magia y títeres

En cambio, si lo que prefieres es ver una buena actuación, no te pierdas las obras del teatro infantil o ven y participa en la Feria de las Maravillas. También se abrirá la Biblioteca del Museu de Prehistòria para los pequeños de la casa, donde podrán asistir a las actividades de animación lectora

Pero todavía hay más: estas navidades la música inundará La Beneficencia con los conciertos instrumentales, corales y líricos que no te puedes perder. 

Un sinfín de actividades gratuitas que puedes consultar en nuestra Agenda Cultural Sis Patis para hacer mágico —para los más y los menos pequeños— este tiempo de Navidad. 

 

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538