AGENDA
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'octubre fins a desembre de 2018. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales temporals i permanents del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants, biblioteca infantil...
Un any més celebrarem la festivitat de tots sants a través dels contes valencians relacionats amb la por. Amb aquesta activitat recuperarem aquestes llegendes transmeses de generació en generació.
¿Saps com se subjectaven les seues vestimentes Tebdemir i Teodora? Les fíbules són fermalls que s’utilitzaren en l’Antiguitat, i els nostres avantpassats visigots també ho feren als segles VII i VIII dC. ¿Vols descobrir com vivien i les seues tècniques d’orfebreria? Anima’t i elaboraràs amb nosaltres una d’aquestes joies amb història.
Per Laia Serna Arnau
Gràcies a la bibliotecària del seu barri, Marta va conèixer totes les criatures perdudes al Refugi dels Monstres Oblidats. Descobrirà que hi ha més monstres dels que apareixen en les pel·lícules o en els llibres de terror.
Per Corral de paper
Tres bruixes, al·lèrgiques als nens, es veuen obligades a rescatar un nadó. Bruixes bones, nans malvats, i màgia, molta màgia en... Bruixes.
¿Creus que tots els indis viuen en tendes de campanya (tipis)?.
Per Teatro de marionetas La Estrella
Amb contes d’animals de diferents grandàries coneixerem pobles,comarques, oficis, endevinalles... des de la mosca o el mosquit a l’elefant o girafa.
I en el mes dels morts, els recordem amb grans construccions.