AGENDA
Activitats dins i fora del museu: exposicions obertes al Museu, visites comentades a les sales permanents i temporals, tallers didàctics, horaris d’obertura i visites concertades a jaciments arqueològics i més …
El Museu ha establert un protocol de prevenció del COVID-19, per a la seguretat de públic i treballadors, pots consultar-lo als punts d’informació o directament en el moment de la visita o activitat amb el personal que la realitza.
Canta, riu i disfruta amb les cançons de tota la vida que interpretaran els nostres benvolguts amics de drap, les marionetes cantadores. A través d’un conte fantàstic ple de sorpreses, aconseguiran que tots els espectadors menuts aprenguen noves melodies i tinguen per suposat uns nous i simpàtics amics.
«Un cant a la terra» és un espectacle poeticomusical, basat en poemes de Vicent Andrés Estellés. Amb música original de Miquel Pérez Perelló. Rapsode Tomàs Llopis.
Espectacle de màgia i humor, amb grans il·lusions, màgia general i una posada en escena espectacular amb llum i efectes de so. També jocs de mans, globus, cordes i cartes. Il·lusions visuals amb cércols, plomes, mocadors, cordes, pilotes... Números amb animals, espases que travessen persones. Un recorregut pels millors números de la seua trajectòria, tots junts perquè l’espectador s’emocione, riga, s’il·lusione i participe. Un xou dirigit a tots els públics.
Enguany més que mai els menuts i menudes necessiten fer front les seues pors i de quina millor manera que amb l’ajuda de la Quarantamaula o l’Home del sac.
Saps com se subjectaven les vestimentes Tebdemir i Teodora? Les fíbules
són fermalls que es van utilitzar a l’antiguitat, i els nostres avantpassats
visigots també ho van fer als segles VII i VIII dC. Vols descobrir com vivien
i les seues tècniques d’orfebreria? Anima’t i elabora amb nosaltres una
d’aquestes joies amb història.
Seguint la normativa: Aforament maxim 15 persones que es podran agrupar en ordre a la seua unitat familiar o de convivència.
Saps com se subjectaven les vestimentes Tebdemir i Teodora? Les fíbules són fermalls que es van utilitzar a l’antiguitat, i els nostres avantpassats visigots també ho van fer als segles VII i VIII dC. Vols descobrir com vivien i les seues tècniques d’orfebreria? Anima’t i elabora amb nosaltres una d’aquestes joies amb història..
Jaume s’haurà d’esforçar per a esdevindre un bon rei i conquerir les terres
de València. La seua última prova serà lluitar contra el gran drac. Una història explicada per la seua estimada Violant amb titelles i actors des de la
infància del rei. La conquesta de València, els Furs, el Llibre dels Fets. Coneix
la nostra història d’una manera divertida i molt participativa.
Amb aquest taller us convidem a descobrir les noves instal·lacions del museu i a portar-vos-en un record en forma de postal feta per vosaltres mateixos
Algú en dona més?... Subhasta d’objectes i llibres –d’allò més variats i
exòtics– que pertanyen a personatges, escenaris, autors o recopiladors de
rondalles valencianes. Subhasta original i insòlita, ja que les monedes de
canvi o pagament són abraçades, carasses, cosquerelles, rialles, bots…
Ah! i entre subhasta i subhasta, una sorpresa en forma de conte, poema,
cançoneta, endevinalla o faula.