AGENDA
La Coral Harmonia Polifònica va ser creada el setembre de 2010 i constituïda com Associació Cultural l'any 2011. Des de llavors, pertany a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA). Actualment està formada per cinquanta-sis coralistes dirigits per Gonzalo Luque Turo.
Participa en els certàmens musicals de la ciutat, com el Retrobem la Nostra Música de la Diputació i l'intercanvi amb altres corals que promou la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Durant gairebé 40 anys Franco va governar Espanya amb mà de ferro. Des de la victòria en abril de 1939 fins la seua mort el 20 de novembre de 1975 el Caudillo va dirigir un règim totalitari de caire nacionalcatolicista que, tot i patir les seues crisis internes, va mantenir la seua essència antidemocràtica fins el final.
El Museu de Prehistòria de València acull una exposició dedicada al cap trofeu i a la seua significació des de l’antiguitat fins al món contemporani. En aquesta producció itinerant del Museu d’Arqueologia de Catalunya es presenten exemples arqueològics i etnogràfics de diversos museus, com també una iconografia artística i recursos audiovisuals que il·lustren el fenomen arreu del món, i que permeten conéixer les seues arrels i l’àmplia dimensió cultural assolida.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des gener fins a març de 2019. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales temporals i permanents del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants, biblioteca infantil...
Exposició de fotografies de David Cantillo dedicada als rituals de foc i a les festes, mostrada en el Museu Valencià d'Etnologia que s'ha preparat per la itinerància pels municipìs de la Comunitat Valenciana.
Visites realitzades per l’equip de conservadors del Museu Valencià d’Etnologia a les exposicions temporals.
Exposició temporal: "Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme".
Enguany al Carnestoltes ens anirem a l’Amazònia colombiana per a descobrir-hi la comunitat indígena katmensá.
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l'esport, presentant el tema d'una forma didàctica amb la finalitat d'atraure al gran públic.
L'exposició es compon d’un total de 89 obres realitzades entre els anys 70 i les primeres dècades dels anys 80 del segle XX. El material s'ha organitzat en cinc apartats: barri xinés, gitanos, el rastre, Sant Esteve i altres.
Durant la Segona República, les Falles experimenten una autèntica era daurada. Són anys d’intensos canvis viscuts al mateix ritme que la resta de la societat, en què les Falles són percebudes com una festa urbana i moderna, com una vivència i posada en acte de la identitat valenciana.