AGENDA
La Coral Harmonia Polifònica va ser creada el setembre de 2010 i constituïda com Associació Cultural l'any 2011. Des de llavors, pertany a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA). Actualment està formada per cinquanta-sis coralistes dirigits per Gonzalo Luque Turo.
Participa en els certàmens musicals de la ciutat, com el Retrobem la Nostra Música de la Diputació i l'intercanvi amb altres corals que promou la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
Durant gairebé 40 anys Franco va governar Espanya amb mà de ferro. Des de la victòria en abril de 1939 fins la seua mort el 20 de novembre de 1975 el Caudillo va dirigir un règim totalitari de caire nacionalcatolicista que, tot i patir les seues crisis internes, va mantenir la seua essència antidemocràtica fins el final.
Visites realitzades per l’equip de conservadors del Museu Valencià d’Etnologia a les exposicions temporals.
Exposició temporal: "Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme".
Durant la Segona República, les Falles experimenten una autèntica era daurada. Són anys d’intensos canvis viscuts al mateix ritme que la resta de la societat, en què les Falles són percebudes com una festa urbana i moderna, com una vivència i posada en acte de la identitat valenciana.
Saps en què es pot transformar un simple full de cartó? En aquest taller descobrirem quin és el procés de realització del cartó pedra.
Exposició de fotografies de David Cantillo dedicada als rituals de foc i a les festes, mostrada en el Museu Valencià d'Etnologia que s'ha preparat per la itinerància pels municipìs de la Comunitat Valenciana.
El nord-oest de la península Ibèrica —la Galícia actual—, a quatre dies de navegació des de Cadis i des de Cardiff, es va convertir en un territori de confluència cultural a partir del final de l’edat del bronze.
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l'esport, presentant el tema d'una forma didàctica amb la finalitat d'atraure al gran públic.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'abril fins a juny de 2019. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants...
Descobreix de la mà d’un arqueòleg quins eren els pobles atlàntics que habitaven el nord-oest de la península ibèrica des del 1500 aC, i quins contactes van establir amb el món mediterrani fins a l’època romana.