AGENDA
Durant gairebé 40 anys Franco va governar Espanya amb mà de ferro. Des de la victòria en abril de 1939 fins la seua mort el 20 de novembre de 1975 el Caudillo va dirigir un règim totalitari de caire nacionalcatolicista que, tot i patir les seues crisis internes, va mantenir la seua essència antidemocràtica fins el final.
El programa «Friendly Museums» s'orienta a afavorir la inclusivitat en els museus i els serveis de la Diputació de València. Aquest programa, encara en fase experimental, naix per a combatre l'exclusió social, la discriminació i la desigualtat, i pretén facilitar la cohesió de la ciutadania mitjançant l'accés universal a la cultura.
Visites realitzades per l’equip de conservadors del Museu Valencià d’Etnologia a les exposicions temporals.
Exposició temporal: "Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme".
El nord-oest de la península Ibèrica —la Galícia actual—, a quatre dies de navegació des de Cadis i des de Cardiff, es va convertir en un territori de confluència cultural a partir del final de l’edat del bronze.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'abril fins a juny de 2019. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants...
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l'esport, presentant el tema d'una forma didàctica amb la finalitat d'atraure al gran públic.
Descobreix amb un arqueòleg els pobles atlàntics del nord-oest de la península des del 1500 aC, i els contactes amb el mediterrani fins a l’època romana.
Què sabem de les dones en la cultura galaica? Quin paper van jugar? Hi havia guerreres? Tractarem de respondre o plantejar aquestes preguntes al taller.
L'exposició es compon d’un total de 89 obres realitzades entre els anys 70 i les primeres dècades dels anys 80 del segle XX. El material s'ha organitzat en cinc apartats: barri xinés, gitanos, el rastre, Sant Esteve i altres.
Francesc Jarque és, sens dubte, un dels grans fotògrafs valencians que conten amb un reconeixement nacional i internacional. La seua extensíssima producció fotogràfica és una magnífica mostra documental i artística de les diferents manifestacions de la cultura popular valenciana.