AGENDA
El programa «Friendly Museums» s'orienta a afavorir la inclusivitat en els museus i els serveis de la Diputació de València. Aquest programa, encara en fase experimental, naix per a combatre l'exclusió social, la discriminació i la desigualtat, i pretén facilitar la cohesió de la ciutadania mitjançant l'accés universal a la cultura.
Francesc Jarque és, sens dubte, un dels grans fotògrafs valencians que conten amb un reconeixement nacional i internacional. La seua extensíssima producció fotogràfica és una magnífica mostra documental i artística de les diferents manifestacions de la cultura popular valenciana.
El projecte #CapAUnMuseuSostenible pretén donar a conéixer el compromís del Museu Valencià d’ Etnologia amb els objectius del desenvolupament sostenible La primera acció d'aquest compromís és la reutilització de les lones publicitàries de les exposicions i altres projectes del museu.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des d'octubre fins a desembre de 2019. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants, biblioteca infantil...
Pel 2019 torna Espanta la por!, amb els monstres valencians protagonistes de moltes rondalles i llegendes valencianes per a parlar de la por, de la nostra por.
T’agradaria conéixer com era l’escriptura en època visigoda i els diferents
suports on s’escrivia? En aquest taller aprendrem sobre aquesta cultura i
farem pràctiques d’escriptura visigòtica en un pergamí.
16, 17, 23 i 24 novembre
El nostre espai de creació s’ha transformat en un taller de pintura. En ell aprendrem a crear colors terciaris, partint de la mescla dels primaris, com són el color mel, café, cacauet, els marrons, els daurats, els canyelles…
Prèvia concertació entre setmana. Visites lliures el diumenge dia 24, a les
12 h.
Visita al Laboratori de Restauració, on es desenvolupen els treballs d’intervenció sobre diversos materials arqueològics (ceràmica, metall, os, pedra).
Dieuzaide era ja un reconegut fotògraf quan en 1951 va rebre el seu primer encàrrec a l'estranger el qual li va portar al País Valencià.