AGENDA
El projecte #CapAUnMuseuSostenible pretén donar a conéixer el compromís del Museu Valencià d’ Etnologia amb els objectius del desenvolupament sostenible La primera acció d'aquest compromís és la reutilització de les lones publicitàries de les exposicions i altres projectes del museu.
L’exposició obrirà una finestra a un període històric menystingut i poc valorat. Una etapa de mestissatge, transició i frontissa, amb reminiscències romanes y elements germànics i del món oriental. Sense els visigots, no podem entendre el món musulmà ni els temps feudals.
L'exposició es compon d’un total de 89 obres realitzades entre els anys 70 i les primeres dècades dels anys 80 del segle XX. El material s'ha organitzat en cinc apartats: barri xinés, gitanos, el rastre, Sant Esteve i altres.
La mostra explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l'esport, presentant el tema d'una forma didàctica amb la finalitat d'atraure al gran públic.
Fullet trimestral amb informació de les activitats programades per el Museu de Prehistòria de València, des de gener fins a març de 2020. Activitats dins i fora del museu. Visites comentades a les sales del museu, tallers didàctics, jornades científiques, conferències, jornades de portes obertes, visites a jaciments arqueològics, exposicions itinerants, biblioteca infantil...
De nou ens trobem amb vosaltres al primer #CaféiAntropologia de l'any, organitzat per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Antropologia. Pretenem que resulte una cita enriquidora en totes les direccions i oferir temes antropològics d’actualitat.
Estem en Carnestoltes, una festa que té una llarga tradició a València. Et convidem a descobrir aquesta celebració i et mostrarem com se celebrava fa molt de temps a la nostra ciutat.
La Queboqueseria és el lloc on pots guardar els teus desitjos, els teus somnis i els teus pensaments en un temps en el qual siguen importants per a tu, i sempre podràs accedir a ells si ho necessites. Aquesta és la fantasia que i cançons, algunes tradicionals. Tindrem l’oportunitat d’observar i escoltar instruments antics, reciclats i tradicionals, i aprendrem unes quantes coses
al voltant de les músiques. Espectacle de contes, músiques i cançons.
Bibliotertúlia «Gent en moviment! Migracions i contactes en el passat»
Organitza: Museu de Prehistòria de València
19:00 h. Lloc: Sala Alfons el Magnànim
Amb la participació de Joaquim Juan, Emili Aura i Jaime Vives.