dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

AGENDA

Activitats des de 17-04-2021
Expotemporal
Exposició Temporal
Sala 10
Del 28 d'octubre 2020 al 29 agost 2021

Faltar o morir indaga en allò que significa la mort per al grup que experimenta la pèrdua d'un dels seus membres, identificant les representacions col·lectives i les pràctiques rituals amb les quals els subjectes li donen sentit.

expopermanent
Nova sala permanent
Sales permanents MUPREVA
29 Gener 2021 a 31 Desembre 2021

El Museu de Prehistòria de la Diputació de València ens ofereix en la sala dedicada a les societats caçadores i recol·lectores els testimonis materials de les primeres gents que van habitar les terres valencianes

exposició temporal
Exposició Temporal
Sala 2 de L'ETNO
24 de març - 26 de setembre 2021
concurs
Certamen fotogràfic per a gent inquieta
L'ETNO-Museu Valencià d'Etnologia
Abril - juny 2021

Busquem en la vostra mirada com ha canviat la percepció que teníeu de la ciutat i com hem canviat amb ella. Com si fóreu un turista, es tracta de reflectir fotogràficament la vostra experiència a la ciutat, amb ulls curiosos.

exposició temporal
Exposició Temporal
Museu de Prehistòria
Abril - octubre 2021

La cartelleria del Museu de Prehistòria va nàixer, en una primera època, al caliu de l’activitat expositiva sorgida en la dècada dels vuitanta amb les seues primeres produccions: «La cultura ibèrica» (1983) i «Les societats caçadores de la prehistòria valenciana» (1984). 

taller didàctic
Tallers destinats a un públic familiar
Edat mínima: xiquetes i xiquets de 4 anys (acompanyats )
Diumenges 4, 11 i 18 abril de 12.30 a 13.45 h.

Els vergers, vergeles o triguicos, són una tradició etnobotànica amb arrels molt llunyanes en el temps. Es tracta de plantetes que s’exhibeixen i ofereixen en determinades festivitats.

concierto
Programa Llavors de la terra
Sala Alfons el Magnànim
Dissabte17 abril, 18:00h

Noves mesures i aforaments per al Saló Alfons el Magnànim.
• El nou aforament per al Saló Alfons el Magnànim és de 44 persones per funció.
• Queda suspés el sistema de reserva d'entrades.
• Les entrades es podran retirar en el punt d'informació del Centre Cultural La Beneficència. Màxim 2 entrades per persona. Se subministraran entrades fins a completar l'aforament.

teatro infantil
Teatre infantil
Patí V
Diumenge 18 abril, 11:30h en valencià

Noves mesures i aforaments per al "Teatre a la Bene".
• El nou aforament per al teatre a La Beneficència és de 60 persones per funció.
• Queda suspés el sistema de reserva d'entrades.
• Les entrades es podran retirar en el punt d'informació del Centre Cultural La Beneficència, des de mitja hora abans de cada funció. Màxim 5 entrades per grup familiar, amb almenys un/a xiquet/a. Se subministraran entrades fins a completar l'aforament.

Nanets Band Rock és una banda super divertida de rock en valencià per a xiquets i xiquetes. En aquest espectacle es combinen cançons amb temàtiques del món de la infància i els valors endolcits amb temes d’actualitat. Tot en una posada en escena amb músics tocant en directe, es complementa amb diversos esquetxos teatrals interpretats per la pallassa Pupetes, que interactua amb la cantant, i fan participar els xiquets i xiquetes. Amb aquesta banda, i temes dels anys cinquanta i seixanta, gaudiran tant xiquets i xiquetes com grandets, sense parar de ballar i de riure.

musica construcció
Música en Construcció
Sala Alfons el Magnànim
Divendres 23 abril, tot el dia

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València, conscient del valor cultural, social i econòmic de la música per al desenvolupament individual i col·lectiu, organitza Música en construcció, un cicle anual de concerts, jornades i tallers musicals amb clara vocació divulgativa. El marc patrimonial on tenen lloc els concerts és un dels espais més emblemàtics de la ciutat de València, la Sala Alfons el Magnànim del Centre Museístic La Beneficència.

Música en construcció és una programació gratuïta amb l’objectiu d’aproximar els gèneres clàssics a la ciutadania i promocionar la carrera de les joves promeses valencianes que tracten d’obrir-se camí en l’àmbit musical. El nostre format de mediació i divulgació permetrà una vivència molt enriquidora tant per al públic com per als participants.

PROGRAMA:

Divendres, 23 d’abril. Tot el dia. Prèvia inscripció.
Jornada divulgativa: “El patrimoni musical valencià: una aproximació multidisciplinar.”
Inscripcions obertes fins al 18 d’abril.
Fulla d’inscripció en format PDF

taller didàctic
Taller didàctic
xiquetes i xiquets de 4 anys (acompanyats d’un adult)
Diumenges 25 d’abril, 2, 9, i 16 de maig

Vols convertir-te en un músic i crear el teu instrument? Et convidem a desenvolupar la creativitat construint un instrument musical. Així augmentarem l’estima per la música i reciclarem els materials que podem trobar a casa.

Pàgines

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538