Àrea de Cultura

Dos museus i centenars d'activitats culturals
Àrea de Cultura
de la Diputació de València

La Diputació de València, des de l’Àrea de Cultura dirigida pel diputat Xavier Rius, impulsa gran part dels actes culturals que enriqueixen la vida ciutadana de la província de València recolzant tant als municipis com a les seues nombroses entitats culturals.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València es, a més, referent museogràfic indiscutible gràcies a l’activitat desenrotllada pel MUVIM, Museu de Prehistòria de València i Museu Valencià d’Etnologia. D’altra banda, el Centre Museístic La Beneficència programa des de concerts de músiques de tots els estils a activitats per a públic familiar, passant per conferències, café teatre o cicles de cine. Això, unit a la seua espectacular arquitectura, el convertix en un espai cultural únic.

La nostra oferta cultural la completen un centre teatral, l’Escalante, amb producció pròpia d’espectacles i escola de teatre, la Institució Alfons el Magnànim com a editorial literària amb més de 60 anys d’experiència, els distints programes i concursos que promocionen l’àmbit musical com ara “Retrobem la Nostra música” o el Concurs Internacional de piano “José Iturbi”, la Unitat de normalització lingüística que vetla pel bon ús del valencià en tot el territori i el Servici d’Assistència i Recursos Culturals-SARC que procura per la realització d’activitats culturals en tota la província.

Este conjunt de centres i projectes convertixen a la Diputació de València en una de les institucions culturals més dinàmiques i puixants, tant pel número d’activitats que du a terme com per la seua diversitat i, sobretot, per l’extensió geogràfica que alcança la seua programació.
 

Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538