Els pòdcast de Música en Construcció

podcast
Amàlia Garrigós
Un nou pòdcast d’Amàlia Garrigós vos dona la benvinguda a aquest espai-temps dedicat als concerts de cambra i la divulgació musical. Escoltareu les joves promeses del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo, de València, i com mostren els seus talents davant del públic. Una iniciativa de l’Area de cultura de la Diputació de València que en ara acull un concert de l’alumnat de Grau i Màster d’Interpretació Musical i Investigació Performativa. Una sessió d’aproximació al repertori cambrístic on gaudireu de l’estrena absoluta d’obres de nova creació.
 
Amb la realització sonora d’Edu Comelles, sentireu les peces que els joves interpreten al Saló Alfons el Magnànim del Centre Museístic La Beneficiència.
 
Es interessant comprovar com molts dels estudiants que decideixen fer el salt al Conservatori Superior provenen de les societats musicals dels seus pobles. Coneixerem les històries d’alguns d’ells i tancarem el cercle d’aquesta vivencià viscuda al seu costat preguntant-los per l’experiència de participar en el cicle, Música en Construcció, i pels seus desitjos i somnis.
podcast
Amàlia Garrigós
Si vos agrada la lírica, aquest és el vostre espai. Un pòdcast conduït per Amàlia Garrigós.
 
Música en Construcció és un cicle de concerts que ofereixen l’oportunitat als joves talents d’actuar en públic en espais patrimonials com El Centre Museístic de La Beneficència de València i el Monestir del Corpus Christi de Llutxent (La Vall d’Albaida).
 
Es tracta d’una iniciativa de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València amb la col·laboració de diversos Conservatoris Superiors de Música de la Comunitat Valenciana.
 
En aquest cas, escoltem cantants lírics que estan realitzant el prestigiós màster d’interpretació operística al Conservatori Joaquín Rodrigo de València. Tres sopranos i dos barítons de diverses procedències (Catalunya, Brasil, Portugal o Argentina) actuen, davant del públic, al Claustre d’aquesta magnífica construcció del segle XV i que té una acústica increïble. Maria Bañeras, Oscar Velázquez, Beatriz Esposito, Fabio Soares i Wanda Kravetes relaten les seues experiènces en el màster i parlen dels seus somnis.
 
Escoltem algunes de les peces que interpreten en directe acompanyades dels pianistes Diego Sánchez i Pablo García-Berlanga. El recital fou enregistrat per Ramón Martínez i la realització sonora del podcast va a càrrec d’Edu Comelles. 
Centre Cultural La Beneficència - Corona, 36 46003 València · Info 963 883 565
Concertació de visites 963 883 579 (Prehistòria) / 963 883 578 (Etnologia) · Cessió d'espais 963 883 538